Nytt flerårigt avtal gällande TV4-kanalerna och C More

Com Hem har nu slutfört förhandlingarna med TV4 Media och kommit överens om ett flerårigt avtal.

Det nya avtalet leder till ett bredare tv-utbud och fler möjligheter för våra kunder, inkluderande både TV4-kanalerna och C More. En nyhet är att TV4 Fakta, TV4 Guld, TV4 Film och Sportkanalen läggs till som valbara kanaler i vårt stora kanalutbud och inkluderas i ett urval av våra kanalpaket framöver.

Avtalet innebär att kanalerna TV4 och Sjuan finns kvar i vårt grundutbud som tidigare men en positiv nyhet är att de som tittar på Com Hems nya digitaliserade grundutbud även kan se TV4 och Sjuan via andra enheter såsom mobiler, surfplattor och datorer.

Detta gäller även om de inte har individuellt betal-tv-abonnemang.
– Jag är glad att vi nu har en långsiktig överenskommelse som gynnar båda parter och ger våra kunder tillgång till mer underhållning. Framförallt är jag nöjd med att vi lyckades lösa detta utan avbrott för våra tv-tittare som nu kan fortsätta följa program som Idol och Så mycket bättre, säger Samuel Skott, kommersiell chef på Com Hem.

Vi vill även påminna om att vi gjort nedan kanaler tillgängliga under november:

Individuell information om valbara kanaler och andra fördelar utifrån respektive abonnemangstyp finns alltid tillgängligt under Mina sidor.
Mer information finns på www.comhem.se/aktuellt

Anmäl intresse för det här objektet

Anmäl Intresse